CULI RAVIOLI

Wie van glutenvrije pasta houdt heeft vast wel eens de verse pasta van Albert Heijn geprobeerd. Wij smullen graag van de verse Ravioli Ricotta e Spinaci! We maakten een lekker en niet te moeilijk receptje voor jullie kijk maar even mee;

Voor 2 personen

  • 1 pak glutenvrije ravioli (AH)
  • 1 verpakking gerookte zalmplakken
  • 1 pak roerbakgroenten met Cavolo Nero of een zak bladspinazie
  • 1 bakje kant-en-klare Spinaci Ricotta saus (AH)
  • 1 bakje zeekraal
  • 2 eetlepels Grana Padano geraspte kaas

Bereiding:

Bak de roerbakgroenten in een scheutje olijfolie beetgaar

Kook verse glutenvrije ravioli volgens de instructies op het pak

Kook, stoom of roerbak de zeekraal 5 minuten

Verwarm de Ricotta Spinaci saus in de magnetron (au bain marie of in een steelpannetje kan ook)

Schep de pasta op een bord

Schep hierover een beetje roerbakgroenten

Doe daar een flinke lepel van de warme pastasaus over

Leg nu wat gerooktezalm netjes over de saus heen

Strooi er wat kaasschaafsels van Grana Padano over

Maak af met de zeekraal

Geniet van deze culinaire traktatie!