ROMIGE LINGUINE MET CHILIGARNALEN

Op maandag 15 januari kon je onze review lezen over de wonderbaarlijk lekkere glutenvrije pasta van pasta Garofalo en hoe wij daar spontaan verliefd op werden!

Afgelopen dinsdag deelden we een recept met de fussilone, want de verliefdheid ging over naar een big crush! The lovestory continues want deze week gingen we al voor de derde date.

Wij maakten een waanzinnig lekkere en romige Linguine met romaine sla en chili-garnalen. glutenvrij en melkvrij.

Dit bericht is gesponsord, dit heeft echter geen invloed op onze oprechte mening.

Benodigdheden: (voor 2 personen)

  • 1/2 pak glutenvrije Garofalo Linguine
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1/2 pakje Alpro Soya cuisine
  • 1 halve paprika
  • 3 tomaten
  • 2 tenen knoflook
  • 1/2 krop romainesla
  • 1 bakje chiligarnalen van AH (tapas)
  • Snufje peper en zout, peterselie
Glutenvrij Snackerij

Bereidingswijze:

Kook de Garofalo Linguine volgens de gebruiksaanwijzing op het pak.

Fruit de gehakte knoflook in een beetje olie, snijd tomaten in blokjes en bak ze mee tot ze zacht zijn. Zeef dan het tomatengoedje door een zeef en vang de sap op. Doe dit terug in de pan en gooi de gezeefde velletjes weg. Hak paprika in kleine dobbelsteentjes en doe het bij de tomatenpuree. Doe hier de kookroom door. Breng op smaak met peper en zout en een beetje peterselie.
Als de pasta klaar is, giet het af en doe deze dan even kort bij de saus in. Goed roeren tot alles is opgenomen in de pasta.

Was en snijd de romaine sla in reepjes.

Leg de pasta mooi op een bord, afmaken met de sla en een portie chili garnalen.

Buon Appetito!