Ja en dan krijg je een keer gasten die èn glutenvrij, en zuivelvrij, en eivrij en sojavrij en geraffineerde suikervrij eten. Wat doe je dan? Dan maak je dit lekkere gerecht als toetje. En het is nog een gezond toetje ook, wat een geluk. Op basis van avocado en banaan.
Pureer het vruchtvlees van de avocado en de banaan tot een mooie gladde homogene massa.
Voeg de kokosolie en de agavesiroop aan toe.
Voeg hierna de cacaopoeder toe, proef het even. Misschien wil je de chocoladesmaak sterker, voeg dan een klein beetje cacao extra toe, maar niet teveel want dan wordt het te overheersend.
Schep het mengsel met een lepel in een spuitzak (of een plastic boterhamzakje waar je een klein hoekje uit knipt en als spuitzak gebruikt) en vul hiermee mooie kleine glazen serveerschaaltjes. Zorg dat je niet boven de rand uit komt.
Dek de schaaltjes af met keukenfolie en zet ze in de koelkast voor minstens 6 uur om op te stijven.
Strooi vlak voor het opdienen ter decoratie wat geraspte kokossnippers over de schaaltjes en top af met wat vers fruit.
Geniet ervan!