Dit brood is snel klaar want je hoeft het niet te laten rijzen en is toch lekker fluffy na het bakken.
Lekker voor bij je soepje of bij een zomerse BBQ. Vers gebakken het lekkerst.
Verwarm de oven voor op 180 graden
Alle ingrediƫnten voor het deeg mengen in een grote kom.
In een ingevette ovenschaal of bakblik gelijkmatig verdelen. Nastrijken met vochtige vingers.
Dan de geraspte kaas, gesnipperde ui, Gesnipperde bieslook en kruiden erover verdelen.
Ongeveer 30-45 minuten in de oven afbakken. Het ligt er aan hoe heet je oven wordt en hoe hoog het bakblik is. Je kunt het het beste even testen of het terugveert als je er met een lepeltje op drukt (voorzichtig, het is heet!). Als het na het aansnijden toch nog niet gaar is, gewoon weer tien minuten terug in de oven zetten. Herhalen tot het goed gaar is van binnen.
Eet smakelijk! je kunt dit brood ook invriezen, verdeel het dan eerst in parten en stop het in afsluitbare bakjes of zakjes die voor invriezen geschikt zijn.