Stokbroodplank Met Glutenvrij Lasergravure

Deze planken worden op originele en ambachtelijke wijze handgemaakt door mensen die een eerlijke kans verdienen hun talenten optimaal te ontwikkelen en te benutten. Elke plank wordt met passie en expertise vervaardigd. Hierdoor is elke plank uniek en van de hoogste kwaliteit.

Wij zijn zowel maatschappelijk betrokken als milieubewust. Daarom gebruiken we alleen FSC eikenhout afkomstig van bomen die in de omgeving van de werkplaats op de kaplijst stonden. De touwen zijn gemaakt van kokostouw. De lederen handvatten zijn gemaakt van runderleder. De verlijmde planken zijn vervaardigd met glutenvrije lijm.

Wij behandelen onze planken met pure handgeperste druivenpitolie. Ook zijn ze foodsafe en kunt u er zeker van zijn dat onze producten ook geschikt zijn voor het bereiden en presenteren van voedsel.

Gebruik deze planken alléén voor het snijden of serveren van glutenvrije producten om hem gegarandeerd glutenvrij te houden.

Hout is een natuurproduct, daarom zullen onze handgemaakte planken nooit identiek zijn. Ook door onze productie werkwijze heeft elke plank een eigen uitstraling en is hierdoor altijd uniek. De vorm van de plank, nerven, tekening van het hout, de kleur en kwaliteit van de lasergravures en plaatsing daarvan zullen allemaal uniek zijn. Alles wordt handmatig gedaan en alle planken kunnen dus altijd enigszins afwijken van de voorbeeldfoto. Tevens kan de kleur van de plank afwijken vanwege de druivenpitolie-behandeling. Hierdoor valt de plank in het begin iets donkerder uit. Ook kan de plank wat olie afgeven omdat wij deze voor het verzenden voorbehandelen. Aan de voorbeeldfoto kan om deze reden geen rechten worden ontleent.

Ook zult u geen gebruik kunnen maken van het herroeppingsrecht, omdat dit product speciaal voor u gemaakt wordt. Controleer daarom uw bestelling goed voordat u deze definitief maakt. Wanneer u de plank thuis ontvangt is deze goed beschermd ingepakt. Is er echt iets helemaal mis met de plank wanneer u deze ontvangen heeft buiten uw schuld om, neem dan gelijk contact met ons op.

Wees u zich bewust van uw aankoop; houten planken als deze zijn uniek in hun soort en behoeven een speciale behandeling. Pak de plank direct na ontvangst uit om kromtrekken en schimmelvorming door condens te voorkomen. Plaats de plank nooit in een vaatwasser, maar was deze kort onder de kraan en droog goed af met een droge schone doek. Zet hem rechtop om te drogen. Plaats hem niet bij een vocht of warmtebron zoals een waterkoker of verwarmingselement, gasfornuis etc. Olie de plank eens in de maand in met druivenpitolie voor een langere levensduur.

Glutenvrije Broodplankje
snijplank rond broodplank glutenvrij
Druivenpitolie