Review Starbucks Glutenvrije Panini

Dromen komen echt uit! Starbucks heeft een nieuw broodje op hun menukaart staan, namelijk een glutenvrije Chickenpesto Panini !!!

Ze worden verwarmd in een ovenzakje zodat er geen kruisbesmetting plaats vindt.

Ons oordeel

Natuurlijk konden wij niet wachten om het broodje te testen, dus toen wij bij de pas geopende Starbucks Apeldoorn kwamen hebben wij de panini gelijk getest! Voor nog geen 5 euro kochten wij de Chicken Pesto Panini van Starbucks. Logischerwijs zag hij er niet echt zo als op de advertentie uit. Dat is zeer waarschijnlijk zo omdat het niet ter plekke vers bereid wordt. Het broodje wordt in de gesealde verpakking afgebakken en geserveerd. Lekker warm issie wel, iets wat je niet vaak kunt vinden in glutenvrije opties.

Taste, Look & Feel

De structuur van het brood is lekker, zacht van binnen en knapperig van buiten. Hij is ook vrij zwaar, geen gebakken lucht dus, je hebt echt wel wat in handen. Ook de smaak is goed, echt de smaak van een donker broodje. De vulling smaakte ons ook goed, de kip was lekker mals en de kaas heerlijk smeuïg. De pesto was lekker maar is wat ons betreft iets aan de flauwe kant, van ons had de pestosmaak wel wat heftiger aanwezig mogen zijn. Desalniettemin zouden wij dit broodje zeker vaker halen! Wij zijn super blij dat steeds meer ketens ook rekening houden met glutenvrije eters. Het broodje vulde trouwens goed, wat zeker een goede reden kan zijn om hiervoor te kiezen als je een stevige trek hebt.

Allergenen

Bevat ei, melk, mais

Starbucks Glutenvrije Chickenpesto Panini
Starbucks Glutenvrij broodje chicken pesto

Ingrediëntenlijst

Ingredienten Starbucks glutenvrije panini chickenpesto