NO TIME TO COOK: TIME FOR KOOC

Het weekend betekent bij ons meestal dat we van alles gepland hebben. Je kent het wel; verjaardag hier, op visite daar, boodschappen, shoppen.. Vaak schiet het koken er dan bij in. Als we dan niet uit eten gaan, wordt er wel eens wat afgehaald. Maar goed, veel glutenvrije gezonde opties zijn er dan niet. Daarom vinden wij het zo fijn om ook zo af en toe eens gemakkelijk een gezonde kant-en-klaar maaltijd in de oven te kunnen doen. Bij KOOC bestel je heel gemakkelijk biologische glutenvrije maaltijden die je alleen nog maar hoeft op te warmen.

Wat is KOOC

Zij hebben een webshop met gezonden kant-en-klaar maaltijden geïnspireerd door Ralph Moorman, auteur van het boek De Hormoonfaktor. De maaltijden zijn glutenvrij, biologisch, caseïnevrij, toevoegingenvrij en lactosevrij. Ze worden dagvers bereid door professionele chefs die alleen werken met hoogwaardige kwaliteit voedingsmiddelen. De prijs is ook fijn; slechts €7,95 per maaltijd.

Binnen een paar stappen besteld

Als je besteld via hun website www.kooc.nl kan je kiezen uit 9 maaltijden. Je kiest er minimaal 3, dat mogen dezelfde maar ook verschillende maaltijden zijn. Je maakt een account aan en rekent af met iDeal of creditcard. De maaltijden worden bezorgd via postnl Food, dus komen in luxe verpakking gekoeld bij jou thuis òf op een adres dat jij doorgeeft (op je werk of het kinderdagverblijf van je glutenvrije kind bijvoorbeeld). Je kiest zelf op welke dag je het bezorgd krijgt; woensdag of vrijdag en je krijgt een bericht als het tijdstip bekend is.

Praktische info over de maaltijden

De maaltijden zijn vacuüm verpakt ongeveer een week houdbaar. Bijna alle zijn in te vriezen (de noedels en gado-gado niet). Je kunt de maaltijden zowel in de oven, pan als steamer opwarmen.

Even alle voordelen op een rijtje

  • Bestellen bij www.kooc.nl is heel eenvoudig.
  • Het is gegarandeerd glutenvrij lactosevrij en caseinevrij.
  • Ze hebben ook 2 vega opties (en er komen nog 3 nieuwe smaken bij).
  • De maaltijden bevatten geen onnodige toevoegingen. KOOC is 100% biologisch.
  • Je hebt altijd een gezonde maaltijd in huis om naar uit te wijken als je onverwacht weinig tijd/zin hebt om te koken.
  • Het is goedkoper dan uit eten gaan.
  • Het smaakt ook echt puur en lekker, de groenten zijn niet overgaar en het is lekker gekruid.

Het is supersimpel; Gewoon het plastic eraf, oven voorverwarmen, 25 minuten opwarmen en aan tafel! (Opwarmen in pan of steamer kan dus ook) Door de bereidingswijze en de lage temperatuur van opwarmen blijven vitaminen behouden. Wij zijn oprecht fan!

Bevat een gekregen product.