Stay Hydrated met Cactus Water

Dit verfrissende cactusdrankje van Water Works (geleverd door Ddrinks) bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Cactus Water is glutenvrij, toegevoegde suikervrij en biologisch. Klinkt goed toch?!

Waar wordt het van gemaakt

Het wordt gemaakt van de vruchten van de “prickly pear cactus”, oftewel de cactusvijg/woestijnvijg. Gemixt met gefilterd water en cranberrysap zorgt dit voor een unieke, natuurlijke smaak.

Ons oordeel

Het drankje heeft een heel aparte zoete smaak, wel even wennen. Wij vinden de verpakking vooral erg leuk en hip. Cactuswater is lowcalorie, het sap komt niet uit concentraat, er is geen suiker aan toegevoegd, het is glutenvrij en past in een vegan levensstijl. Dat vinden wij toch wel een aantal positieve kwaliteiten. Het is volledig natuurlijk gemaakt en zit vol met vitamines en elektrolyten om je vochtbalans op peil te houden. Erg handig als je veel sport of na een pittig weekendje. Wij namen de proef op de som en voelden ons na een lange dag op school of na de fitness echt een stuk frisser door het drinken  van dit cactusdrankje.

Je vindt de 330 ml pakken cactuswater in de koeling bij AH to go

bevat een gekregen product