Lancering website

En dan is het ineens zover! Wat bij ons begon als een plotselinge noodzaak, veranderde in een hobby, groeide uit tot een goed gevolgd Instagram account en resulteert nu eindelijk in een eigen website. En wat tof dat jullie hier een kijkje komen nemen!!

Je moet ergens beginnen

Een website is een leuk idee, maar hoe voer je dat uit? Je kunt je misschien wel voorstellen dat wij hier aardig wat tijd in hebben gestoken om het op poten te zetten. Het zaadje was al twee jaar geleden geplant. Toch ging het niet zo snel als we hadden gehoopt, vooral omdat dit toch echt gewoon naast onze studies, werk en gezinsleven gebeuren moest. Maar we kunnen nu eindelijk zeggen; “Ja, we hebben ook een website!”. En daar zijn we best trots op! Nu moeten we het nog een beetje bij gaan schaven, maar met jullie hulp gaat dat ons zeker lukken.

“Ja, we hebben ook een website!”

Een website geeft net dat beetje extra

Zo kunnen wij jullie nog beter op de hoogte houden van alle ontwikkelingen, nieuwtjes, tips, tricks & trends binnen de glutenvrije lifestyle. Want ja, een leefwijze dat is het wel echt, als je bekijkt hoe erg het glutenvrije dieet nou eigenlijk verweven zit met je dagelijks leven. Hopelijk vinden jullie bij ons een beetje herkenning en inspiratie.Natuurlijk is dit pas het begin, de komende tijd zullen wij steeds meer gaan uitbreiden. Heb je een tip of vraag, zoek je al tijden naar een antwoord? Wil je heel graag iets terug vinden op onze website? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen.

“Hopelijk vinden jullie bij ons een beetje herkenning en inspiratie”

Een blog hoort er bij

We beginnen bij deze dus eigenlijk ook meteen met onze eerste echte glutenvrijeblog, want tot voor kort waren we echt gebonden aan het beperkingen van Facebook en Instagram. Op deze site kunnen we gelukkig veel breder op bepaalde materie ingaan.

Wat kan je van ons verwachten

Wij hopen dat we via deze weg nog veel meer kunnen bijdragen. We zullen in het blog onder andere dieper ingaan op de medische achtergrond van coeliakie / glutenintolerantie of glutensensitiviteit. Ook gaan we handige overzichten aanbieden en populaire vraagstukken omtrent gluten bespreken. Kortom, dit blog wordt een soort online glutenvrij magazine dat je kan raadplegen in jouw eigen tijd en op jouw eigen tempo. Neem er dus een lekker kopje thee en glutenvrij koekje bij en relax. Glutenvrij (di)eten kan namelijk echt heel lekker en leuk zijn en misschien wel makkelijker dan je dacht. Wij gaan er in elk geval ons best voor doen om te laten zien hoe dat kan!