Glutenvrij eten bij Sillies Apeldoorn

Er is onlangs een nieuwe zaak geopend op de Eglantier in Apeldoorn met de naam Sillies, je kunt er koffie drinken, lunchen en dineren. Er zijn speelhoekjes voor kinderen ingericht én niet geheel onbelangrijk; ze serveren glutenvrij !

Goeie sfeer

Wij zijn er al een keer of drie geweest en het beviel ons goed. Leuke sfeer en laagdrempelig. Ook de inrichting doet gezellig aan. Best knap, want het pand is behoorlijk groot. Ze zijn dus net gestart dus ze moeten nog een beetje routine krijgen maar wij hebben er alle vertrouwen in dat zij een gevestigde naam in Apeldoorn zullen worden!

Lekker glutenvrij

Op de eerste foto zie je een overheerlijk glutenvrij gebakje dat was een punt cappucinotaart. Het gebak wordt gemaakt door een ambachtelijke taartenbakster en er is ons verteld dat er nog meer glutenvrij gebak bij komt. Heerlijk groot stuk en hij smaakte erg lekker. Op de tweede foto zie je een driedubbele #glutenvrijetosti en op de laatste foto een glutenvrije pistolet met kipfilet en kruidenroomkaas. Keurig verzorgd allemaal.Ze hebben (nog) geen aparte glutenvrije menukaart maar we waarderen al enorm dat ze open staan voor diëten. Ga zo door Sillies! Wij komen graag vaker.

Sillies Apeldoorn glutenvrij gebak
Sillies Apeldoorn glutenvrije tosti
Sillies Apeldoorn glutenvrij broodje