PAASSTOL VAN LIDL

De paasstol is vanaf 8 maart verkrijgbaar bij Lidl hij is glutenvrij en lactosevrij. Hij kost €3,79. Let op: bevat wel glutenvrij tarwezetmeel. 

Super primeur

Een paar dagen geleden ontvingen we van Lidl de glutenvrije Paasstol die ze met Pasen willen gaan verkopen.
Hij is nog zó nieuw, dat ze er nog geen verpakking of ingrediëntenlijst van hebben, maar wij mochten hem alvast testen en dat vonden we helemaal niet erg! Deze zondag vonden we wel geschikt om hem aan te snijden. De roomboter hebben we in huis gehaald, want dat hoort er natuurlijk wel bij.

De stol

Zoals je op de foto kunt zien kan je er best wel wat plakjes van snijden. De textuur is wat steviger, maar dat snijdt dus wel heel prettig en heel belangrijk; hij valt nìet uit elkaar zoals dat wel vaak gebeurt bij glutenvrij brood. De bite is goed, er zitten krentjes in, hazelnoten en geschaafde amandelen on top en er zit heerlijke spijs in.

Smaaktest

Dan de smaak; als we zeggen dat hij binnen 10 minuten helemaal op was dan zegt dat wel genoeg. Wat lekker!! Je zou hem nog even in de magnetron kunnen oppiepen, dan is hij wat smeuïger, maar wij vinden dat zelf niet nodig. Hij heeft wat ons betreft echt de look, feel en taste van een échte Paasstol.

Complimenten

Goed bezig LIDL! Wij waarderen het zeer dat jullie zo werken aan een mooi glutenvrij assortiment Ga zo door!

Ingrediënten:

Vruchten brood met noten, amandelspijs en een zakje poeder suiker. Glutenvrij tarwe zetmeel, water, rozijn, amandel, suiker, krenten, cashewnoten, gist, olijfolie, ei, hazelnoot, maïszetmeel, abrikozen, dextrose, psylliumvezel, pecannoot, inuline,
Gejodeerde zout, appel, natuurazijn, glucosestroop, invertsuiker stroop, sinaasappelconcentraat, natuurlijk aroma, alcohol, verdikking‘s middelen: hydroxypropylmethylcellulose, guarpitmeel, xanthaangom, stabilisator; sorbitol, antioxidant; ascorbinezuur, conserveermiddel: kaliumsorbast, gemodificeerd mais zetmeel, citroen aroma, emulgator, mono- en diglyceriden van vetzuren, veresterd met citroenzuur.

Wij mochten nog een stol testen, benieuwd hiernaar? Check de review dan hier.

Bevat een gekregen product