DEENSE DELIGHTS

Afgelopen week hadden wij van Team Glutenvrij Snackerij wat heerlijks voor bij de koffie; namelijk deze glutenvrije Deense delicatessen van Ddansk die wij mochten testen! De verpakking is al prachtig maar de echte senstatie zit binnenin. Jammie!!

Assortiment

Ddansk verkoopt glutenvrij snoepgoed van Deense oorsprong. Binnen hun assortiment zit o.a. fudge, winegums en drop met chocolade omhult. Ja je leest het goed, een zeer gewaagde maar overheerlijke combi. Als je de chocoladekogel in je mond laat smelten dan vind je in de kern een stukje drop met intense smaak. Een clash of taste die je ongetwijfeld nog niet eerder hebt ervaren. Het straalt door de vormgeving en door de exclusiviteit van het product een zekere klasse uit. De winegums zijn van pure ingrediënten gemaakt, het zijn net kleine dobbelsteentjes. Maar laat je niet misleiden door hun kleine formaat, de smaak is des te intenser. Door hun vormgeving en formaat zijn ze ook uniek in hun soort. De harde karamelbrokken zijn al even bijzonder te noemen, iets wat we echt nog niet eerder hebben geproefd. De fudge is heerlijk zacht en smelt lekker weg op de tong. Elke genoemde variant heeft verschillende smaken.

Conclusie

Wie zijn smaakpapillen eens even wil verwennen met nieuwe smaaksensaties moet echt eens wat van deze Deense heerlijkheden proberen. Ook zeer geschikt voor horeca ondernemingen die eens wat bijzonders willen serveren bij de koffie of als bedankje.