Kok Experience; Glutenvrije Verwennerij

Wij zijn een paar weken terug naar Kok Experience geweest. Een belevingscentrum waar je o.a. een bioscoop, indoor speelhal, theater, bowlingbaan en meer hebt. Wij gingen er heen om de proef op de som te nemen en werden aangenaam verrast!

Glutenvrije menukaart

We hadden al via Instagram ontdekt dat zij een uitgebreide glutenvrije menukaart hadden, maar dat het zo uitgebreid en lekker was hadden wij niet durven dromen! Het begint al bij de entree, waar er op de ruit groots aangegeven wordt dat zij glutenvrij serveren. (Zie foto) Zo voel je je toch echt heel welkom!

Glutenvrije stickers

Bij de lunch konden we bijna alle broodjes glutenvrij laten maken. Het werd geserveerd met een glutenvrij-sticker op de borden. Weer een pluspunt! En wat was het heerlijk! De broodjes waren rijkelijk belegd, de borden waren met zorg prachtig opgemaakt. Het broodje met zaadjes op de korst was lekker knapperig van buiten en zacht van binnen, precies waar je op hoopt. Alle sauzen werden standaard glutenvrij gemaakt door de kok werd ons verteld, wat een slimme zet.

Grande finale

Na een middagje uitstekend vermaak keerden we terug naar het sfeervolle restaurant. Dit maal kozen we voor een glutenvrij broodmandje met aioli (net zo lekker brood als de bolletjes van de lunch), twee vis hoofdgerechten met overheerlijke frietjes en salade en we konden het niet laten; we kozen ook voor het grande dessert. Wij hebben écht zitten genieten. Alles even mooi opgemaakt, heerlijk vers en met zorg gepresenteerd. Ook weer de glutenvrij-stickers. En dat grande dessert; nou echt waar mensen dit was een genot! Niet alleen om naar te kijken maar het smaakte echt alsof er een engeltje….de sticky brownie & vannillecake waren echt on point, het ijs hemels en de creme brulee was super.

Ons oordeel

Wij zijn razend enthousiast. En dat zijn we helaas niet snel over een restaurant. Dus wij zeggen; ontdek het zelf, ga hier heen en voel je echt in de watten gelegd! Wij hebben Kok Experience bovenaan ons favorietenlijstje gezet en zullen zeer snel terugkeren.

Ps, heb je geen tijd om hier uitgebreid te eten; bij het naastgelegen Broodje Kok kan je ook glutenvrije belegde broodjes bestellen om zo op te eten of mee te nemen. Kok Expierence zet echt een goed voorbeeld neer voor de horeca in Nederland. Uitstekend Glutenvrij!

Glutenvrij Snackerij