Ice Ice, Baby

Gezond ijs? Wait what??? Ja echt!!! Dit ijs is gemaakt binnen 3 minuten en echt met alléén maar gezonde ingrediënten.

Oat Dream Glutenvrije Havermelk

Wij maakten het alleen met biologische Oat Dream glutenvrije haverdrank (die wij mochten testen) en met fruit. Sounds like magic! En dat is het ook wel een beetje, maar geloof ons jij kunt het ook! Je hebt wel een goede blender nodig.

Ons oordeel

Wij vonden de Oat Dream glutenvrije haverdrank lekker zacht van smaak en makkelijk te verwerken in een recept. de structuur is mooi glad zoals gewone melk en houdt zich ook goed staande in dit recept. Fijn dat er een mooi glutenvrij vervangend product voor melk is.

Bevat een gekregen product.

Voor 2 personen

Ingrediënten:

•Een paar aardbeitjes
•1 stevige banaan
•Een pakje bevroren ananas (Lidl)
•Een glas haverdrank

Bereiding:

Heel simpel: Alles samen in de blender/mixer gooien en mixen op de hoogste stand. Gelijk serveren!

Alle oooh’s en aaah’s incasseren, wanneer men vol lof en ongeloof aanhoort dat dit lekkere toetje toch echt glutenvrij, geraffineerde suikers vrij, lactosevrij en gezond is!

De glutenvrije Bio Organic haverdrink van Oat Dream is gecertificeerd glutenvrij, heeft geen toegevoegde suikers is lowcal en smaakt erg lekker om gewoon zo uit een glas te drinken.

Wij vonden het alleen leuker om er ook echt wat mee te maken waar je normaal gesproken een zuivelproduct voor gebruikt. We kozen voor ijs, om te kijken of dat ook lekker is en we kunnen oprecht zeggen dat we hier mega enthousiast over zijn!

Dit lekkere nicecream receptje gaan we nog heel wat zomerse dagen maken

bevat een gekregen product