Review Consenza Bakery Brood

Onlangs ontvingen wij van Consenza het Consenza Bakery Brood.
Wat een gaaf pakket! De eerste indruk was al goed; het zag er niet alleen mooi uit, het oog wil ook wat, maar voelde ook nog eens heel zacht aan. Vandaag testten we of het ook zo lekker smaakte als dat het eruit ziet!

Handige zak

De broden worden geleverd in een ovenzak wat het erg gemakkelijk maakt om de broden in de oven af te bakken. Dat is echter geen vereiste. Toch hebben wij hier wel voor gekozen want wij houden wel van een knapperig korstje. De broden zijn tevens in te vriezen.

Bereiding

Helaas zat er geen bakinstructie bij dus wij hebben het op gevoel gedaan: we hebben de broden in ovenzak op bakpapier op het rooster gedaan. In een voorverwarmde oven, rooster op de middelste stand en 180 graden 10 minuutjes. De etiket-stickers kunnen trouwens blijven zitten op de ovenzakken! Wel zorgen dat de stickers naar beneden wijzen.

Als ze klaar zijn knip je de ovenzakken open, pas op voor de hete lucht dat er uit ontsnapt. Even laten afkoelen en je kunt ze aansnijden.

Ons oordeel

Nadat we ze belegd hadden konden we niet wachten om ein-de-lijk die eerste hap te nemen… HMMMMM verrukkelijk! Dit is nou echt brood zoals het bedoeld is!! Zowel het meergranen pistolet als het stokbrood en het haverbrood zijn met vlag en wimpel door de smaaktest heen! We love it! Lekker zacht van binnen, crispy korstje en de smaak is net zoals glutenvol brood beaamt ook het teamlid dat wél gluten eet.

Waarmee belegd

Mochten jullie het je afvragen; Wij belegden de meerzadenpistolet met chocopasta en het stokbroodje met hetekipsalade, komkommer, rucola en snoeptomaatjes. Op het (witte) Vloerbrood Haver deden we oudekaassalade met rucola. De salades zijn van AH eigenmerk (rechthoekige kleine bakjes).

PS: Zorg jij dat een bakker interesse heeft en deze broden gaat verkopen dan heeft Consenza ook nog een leuk broodpakket voor jou als bedankje, zie hun facebookpagina voor meer info. (het kan zijn dat deze actie ondertussen is verouderd, vraag het even na).

Dit bericht bevat een gekregen product.