No Gluten Shop

Een tijdje geleden ontvingen wij van No Gluten Shop (een webshop www.noglutenshop.com/nl gevestigd in Brussel – België), een pakket met allerlei producten die wij nog niet kenden. Er zat een hele bijzondere zak chips in en ook de per 2 stuks verpakte broodplakjes vonden we erg verrassend.

Dit zat er in het pakket:

Havermoutpap van Turtle €4,95

Plakjes brood Panfette van Nutri Free €1,50 per 2 stuks in 1 verpakking

Donkere chocolade rijstwafels van Lima €2,03

Koekjes van Generous €4,25 / €5,28

Pittige peper chips van Superbon €1,88

Havermoutpap van Turtle

Wij hebben de glutenvrije havermoutpap van Turtle als eerste getest. Je kunt het zowel in de magnetron als in een pannetje bereiden. In de pan lukte ons het beste. Het fijne aan dit product is dat het lijnzaad bevat (voor extra vezels en goede darmwerking) en dat er rozijntjes aan zijn toegevoegd. Dit scheelt weer wat handelingen in de vroege ochtend want meestal voegen wij zelf ook dit soort extra ingrediënten toe aan ons havermoutpapje. Wij vinden het erg lekker met een snufje kaneel en een lepeltje honing. De bite is wel wat steviger dan wij gewend zijn. Als je het wat langer kookt wordt de structuur zachter. Je merkt dat het goede voedingsstoffen bevat want na een bordje van deze pap heb je echt pas weer trek tegen lunchtijd.

Pittige Peper Chips van Superbon

Wat als eerste opviel toen wij het pakket openden was de knalblauwe zak chips van Superbon. Die sprong echt letterlijk in het oog met zijn supergaaf gestylde verpakking. Er staat een waarschuwing op de achterzijde dat ouderlijk toezicht gewenst is bij het eten van deze chips en dat is terecht want deze chips is echt super pittig! Het is de smaak van chilipepers die deze chips zijn kick geeft. Even wennen, je moet er van houden en je tong brand ook echt, maar het is wel echt een onwijs toffe beleving. Wij bleven er maar van eten ondanks dat ie echt enorm spicy is. Leuk voor op een feestje voor een spelletje doen-durven-waarheid!

Plakjes brood van Nutri Free

Wat wij ook enorm konden waarderen waren de plakjes glutenvrij brood (Panfette) van Nutri Free die per twee verpakt zaten. Onze eerste gedachte was direct; handig om mee te nemen!! Je kent het wel; ben je ergens op pad, hebben ze wel een glutenvrije salade of soep maar geen glutenvrij brood. Voor dit soort gevallen is dit product uitermate geschikt. Het smaakt een beetje naar zuurdesembrood en de smaak en structuur zijn ook prima. (Is natuurlijk erg persoonlijk of je het lekker vindt).

Crackers van Lima en koekjes van Generous

De dunne chocolade rijstcrackers van Lima smaken een beetje naar boekweit en zijn erg knapperig, wij vinden ze erg lekker maar je moet wel van pure chocolade houden. Ze hebben voor de liefhebber ook nog andere varianten met melkchocolade. De koekjes van Generous moeten we nog testen, die hebben we bewaard, knap he?! Dus wat we daarvan vinden, dat houden jullie nog van ons tegoed.

Tot slot

Zoals jullie zien hoef je je dus niet te beperken tot enkel de Nederlandse webshops. No Gluten biedt een ruim assortiment aan lekkere glutenvrije producten. 

Ze hebben trouwens ook een bijdrage gedaan aan onze MEGA winactie, deze vind je hier.

Dit bericht bevat gekregen producten.